11 Ocak 2017 Çarşamba

sitil boya :)

Yeni bir yazı ile merhaba :)
bu seferki yazımda sitil boyanın geniş yelpazeli ürünlerinden bahsedeceğim.sitil boyayı hepimiz biliyoruz kullanıyoruz ben de bunlardan biriydim.Ama ne yalan söyleyeyim bu kadar çeşitli ürüne sahip olduğunu bilmiyordum ve sitil boya sayesinde bu ürünlerin tümünü deneme fırsatım oldu çok da iyi oldu.Artık tüm ayakabı çeşitlerim daha bakımlı daha temiz.Şimdi haydi gelin ürünleri inceleyelim :)


Bu minikler bildiğimiz klasik sitil ayakkabı boyaları iki renk şeklinde.Hepimiz kullanmışızdır ayakkabılara rengini yeniden kazandırıyor bakımını sağlıyor.

Bunlara bayıldım işte.süet nubuk yenileyici ürünler.bu tür ayakkabıların bakımı her zaman zor olmuştur bazen ayakkabı tercihimi bile etkiler.Sitil boya sayesinde bu korkulara gerek kalmadı işimiz çok kolay artık.




Ayakkabının dar gelmesi özellikle biz bayanların topuklularda en sık karşılaştığı sorundur.Veya yeni aldığımız ayakkabının ayağımızı vurması vs..Artık bu sorun da kalkıyor sitil boya genişletici sprey ile.Sadece bu ürünü kullanarak rafa kaldırdığımız ayakkabıları tekrar gün yüzüne çıkarma vakti geldi.

Su itici yağmurlu günlerde tam bir kurtarıcı:)
Temizleme köpüğü kirllenmiş ayakkabılar için işimizi kolaylaştırıyor yine.Vakit kazanmak ve hijyen sağlamak  için mükemmel bir ürün.

Spor ayakkabılarımız bakımsız mı kalsaydı?Sitil boya bunu da düşündü ve harika bir setle karşımıza geldi.Spor ayakkabılarımızın bakımı için bu kiti edinmemiz ve düzenli kullanmamız yeterli bence.

Sitil boya renk çeşitleri ile bütün ayakkabılara hitap ediyor :)

 Sitil boya ayakkabı süngerleri yeni haliyle ayakkabılarımızı koruyor ve yıpratmadan bakımını sağlıyor.Ben bütün çeşitlere bayıldım işimizi kolaylaştırıcı ve vakitten tasarruf etmemizi sağlayan joker ürünler hepsi.Siz de ayakkabı bakımına dış görünüşe temizliğe önem veriyorsanız bu seti mutlaka edinmelisiniz.Ayrıca instagramdan ve diğer sosyal mecralardan @sitil_boya sayfasını takibe alarak sürprizlerden ve yarışmalardan haberdar olabilirsiniz.Teşekkürler sitil boya sevgiler :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder